Direktør Eivind Roald med ansvar for forretningsområdet Growth Initiative slutter i SAS etter seks år og begir seg i oppkjøpsbransjen, også kalt private equity (PE), der han starter i ny stilling som Industrial Partner i oppkjøpsselskapet Altor Equity Partners.

– Jeg er ydmyk og stolt av å se resultatene fra hardt arbeid som vi sammen har oppnådd i løpet av de siste seks årene. Vi har forandret selskapet, utviklet og styrket SAS sitt varemerke. Jeg ønsker mitt team og alle ansatte i SAS alt godt og lykke til i årene fremover, sier Roald i en pressemelding fra SAS.

Går av denne måneden

Roald begynte i SAS i 2012 som konserndirektør for salg markedsføring. I 2014 gikk han over i stillingen som kommersiell direktør før han i juli i år gikk ut av toppledelsen, og ble sjefen for Growth Initiative i flyselskapet.

– Eivind er en «ekte reisende» med et tydelig kundefokus, er full av energi, og har en entreprenørinnstilling som har banet vei mot den sterke posisjonen som SAS har fått blant Skandinavias frekvente reisende. Jeg beklager at Eivind har bestemt seg for å slutte i SAS, men respekterer hans valg, og ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier konsernsjef Rickard Gustafson i SAS i pressemeldingen.

Roald vil fratre stillingen i slutten av november i år. Gustafson vil inntil videre ha ansvar for Growth Initiative. (Vilkår)

Her er Norges første heisløse skisenter
Tett skog ødelegger god skikjøring landet rundt. I Øksendalen har Asbjørn Eggebø Næss funnet en løsning på problemet.
01:49
Publisert: