SAS’ norske konserndirektør Eivind Roald har inngått avtale med eventselskapet Off Piste om å skreddersy feriereiser for kundene med gull-, diamant- og pandion-status i Eurobonus. Off Pistes hovedeier er den tidligere alpinisten og Se og Hør-journalisten Odd Sørlie og kona Siri, og selskapet har laget fest for mer enn 800 millioner kroner de ti siste årene. Blant annet Petter Stordalen, Christen Sveaas og Stein Erik Hagen har lagt festen i hendene til Sørlie og co.

Han vil blant annet ta med damene på shoppingtur i London og gutta til NASAs hovedkvarter i Houston i Texas.

Selskapet håper med andre ord at flere er villig til å velge bort billigste flyreise i jobben, og bli med på eksklusive reiser i fritiden.

SAS vil la kundene bytte inn bonuspoeng for å få en billigere ferie.

– Jeg tror denne type opplevelser og reiser vil bygge mer lojalitet blant kundene som reiser oftest med oss, sier SAS-sjef Rickard Gustafson.

Eurobonus har 3,9 millioner medlemmer, og målet er å runde fem millioner innen et par år.

Les også på DN.no:

DNs Eva Grinde: Derfor må det være lov å kritisere også dem som har gode intensjoner

Google-sjef: Vin i butikken? Nei, da er det bedre å flytte maten til polet

Se DNtv:

Dette flyet har bare business-seter
For første gang i skandinavisk luftfartshistorie starter SAS med langdistanseflyvninger med en ren businessklasse. Og det fra Stavanger til Houston.
01:22
Publisert:
 

Les hele avisen(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.