Konflikten mellom SAS og det LO-tilknyttede Norsk Cockpitforbund går tirsdag inn i sitt sjette døgn. I løpet av helgen trappet pilotene opp streiken fra seks til 17 flygere, men fortsatt rammes passasjerene i relativt liten grad.

- Det er ingen kanselleringer tirsdag. Men onsdag må SK907/SK908 Oslo-New York dessverre kanselleres. Totalt berøres 500 passasjerer, som vi jobber med å finne løsninger for, sier pressetalsmann Knut Morten Johansen i SAS til NTB.

Norsk Cockpitforbund brøt meklingen torsdag i forrige uke etter at de oppfattet at SAS fremsatte et ultimatum. SAS har reforhandlet avtalene med alle pilotene i Sverige og Danmark og med halvparten av pilotene i Norge.

(©NTB)

Les også:
Ingen kontakt mellom SAS og pilotene  

Tøff pilotstrid i SAS: Sammenligner norske piloter med kapteinen på «Titanic»

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.