VG skriver at politiets bombegruppe er på vei til Sola.

Politiet opplyser i en pressemelding at de klokken 10.45 fikk melding om to gjenstander som var funnet på helikopterporten på Sola.

– Vi har per nå en uavklart situasjon. Mer enn det kan jeg ikke gå ut med akkurat nå, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen.

Operasjonslederen presiserer at det ikke er grunn til bekymring for innbyggerne.

Politiet har evakuert og sperret av helikopterporten på Sola, samt sperret av et område med radius på 200 meter rundt helikopterporten. Inngangen til parkeringshuset og taxifeltet er også stengt.

Ifølge Stavanger Aftenblad har foreløpig ikke hendelsen konsekvenser for flytrafikken. Passasjerer kommer seg inn til flyplassen som vanlig, men oppfordres til å forholde seg til rettledningen de eventuelt får hvis de blir stoppet på vei inn.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.