Flyselskapet Widerøe opplyser i en pressemelding torsdag at de opplever en rekke utfordrende driftshendelser. Utfordringene har resultert i forstyrrelser og konsekvenser for planlagte ruter både torsdag og i tiden fremover.

Årsaken er knyttet til tøffe værforhold og andre upåvirkelige hendelser, som har resultert i at flere fly står på bakken. I tillegg har lynnedslag og møter med fugl ført til at det har vært nødvendig å utføre teknisk ettersyn.

Videre opplyser flyselskapet at andre tekniske utfordringer og et planlagt vedlikeholdsarbeid av flyene er en del av utfordringen flyselskapet nå opplever. Totalt er tolv av flyene til flyselskapet ute av drift.

Flyselskapet understreker at selskapet jobber intenst med å løse problemene, samt sørge for at så få passasjerer som mulig skal bli rammet. Berørte passasjerer bli kontaktet og tilbudt alternativ reise eller refusjon, opplyser flyselskapet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.