– Jeg vil berømme både Parat og ledelsen i Norwegian for å ha kommet til enighet. Forhandlingene har vært usedvanlig kompliserte og krevd svært mye fra begge parter, sier Berland i en pressemelding.

Berland mener at streiken i Norwegian har vært en alvorlig konflikt om prinsipielle spørsmål i arbeidslivet.

– Jeg vil også benytte anledningen til å takke for all støtte til de streikende pilotene og Parat. Den har ikke bare kommet fra andre YS-forbund, men både internasjonal fagbevegelse, LO og Unio samt en rekke forbund utenfor YS har stilt seg solidariske med de streikende pilotene. Det viser hvor viktig denne kampen har vært, sier Berland.

Den halvannen uke lange streiken i flyselskapet Norwegian er tirsdag kveld over etter at partene har kommet til enighet. Flytrafikken vil være oppe å gå fra onsdag ettermiddag, ifølge Norwegian. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.