Det lekker ut stadig flere opptak av det som sies å være samtaler mellom Italias statsminister Silvio Berlusconi og en prostituert.

Onsdag publiserer Times Online utdrag fra tre opptak. Det første er mellom Gianpaolo Tarantini som snakker med den prostituerte Patrizia D'Addario før de skal møte Berlusconi i Palazzo Grazioli. De to diskuterer både pris for tjenestene og statsministerens sexvaner og forventninger. Mellommannen Tarantini blir nå etterforsket etter beskyldninger om korrupsjon og for å være medskyldig til prostitusjon.

På det andre opptaket som er lekket, som er fra november ifjor, skryter Berlusconi over sin rolle på det oppkommende G8-møtet.

Den siste samtalen er fra morgenen etter at Berlusconi og den prostituerte D'Addario har tilbrakt natten sammen.

Times Online har utskrift av opptakene: Se de tre samtalene her(Ekstern lenke)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.