Brasilianske avislesere er i harnisk over nordmenn og Norge etter avsløringene av påstått hvitvasking av utbytte fra B-gjengens kriminell virksomhet i Norge.

Avisenes nettutgaver flommer over av sinte innlegg, skriver Dagens Næringsliv.

Her er et lite utvalg fra avisen Tribuna do Norte

"Boikott bacalao"
* Kanskje det hadde vært best om Natalerne hadde sluttet å spise bacalao?

* Vår vakre by aksepterer ikke investorer som kommer hit for å hvitvaske penger, utføre kriminalitet, stimulere sexturismen, drive narkotikasalg og forurense vårt miljø med ulovlige bygninger.

* Vi bare ønsker at dere drar avsted og forlater vårt vennskap!

* Til og med Pelé er involvert. Hvem er det da som mangler? Paven?

Det er ennå mye som må gjøres for å bevare Natal fra denne økende ondskap som kan gjøre slutt på vårt verdigrunnlag.

* Denne umoral har ført til at Natal er delstatshovedstaden med den desidert høyeste kvadratmeterprisen.

* Dette er bare toppen av isfjellet. Det er mange folk involvert i boligsalg, inkludert politikere og ansatte i justisvesenet. Det er på tide å foreta en opprenskning og putte disse folkene i fengsel.

* Dette er bare begynnelsen. Osame Bin Laden er på vei hit.

* Til alle utlendinger som er i Natal; jeg ønsker dere et godt opphold, gode forretninger og at dere alltid kommer tilbake. Dere er velkomne.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.