Lars lader opp

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Velhengt rapper. Lars Vaular er aktuell med mixtapen «Loading...».

Velhengt rapper. Lars Vaular er aktuell med mixtapen «Loading...».

Han er stadig en av norsk underholdningslivs mest woke utøvere, og blir stadig skarpere, både som rapper og som popkunstner. Lars Vaular er dog ikke mer virkelighetsflyktende enn at han innser det norske livets realiteter, og at han er en fange av hverdagen som som mange andre av oss, sitter i telefonkø hos skattetaten og dør litt innvendig, han også. Lørdag har han sin foreløpige karrierehøydetopp da han djervt nok avslutter Øyafestivalen på den store scenen, og i den anledning kom nettopp en herlig ny mikstape/EP som hasteutsendelse.

Øya-aktuelle Charlotte Dos Santos: Jazzete soul av beste merke

Sjekk videoen til «Håret e tebake», tilløpet til pop i «Min Feil» med Nasri, «Ctr Alt Del» der blant andre selveste Kung Skurk One dukker opp, eller «Loading Beat 17» med et rørende sample av en ung, profetisk og frihetslengtende Bård Torgersen. Lars Vaular en kompleks kunstner og en ironisk underholder samtidig, og på en uanstrengt måte.

Fakta: Lars Vaular

«Loading …»

NMG/G-Huset

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk