Blomster fra elektroniske bed

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Elektronika. Kaitlyn Aurelia Smith lager besnærende elektronisk musikk som er underlig lett å like på albumet «The Kid».

Kaitlyn Aurelia Smith lager musikk som føles som om noen har ført en USB-stick rett inn i lytterkroppen din, den gnisser mot skjelettet og bobler av sted i blodstrømmen.

Og dette i beste mening: Man opplever et underlig velbehag når man svømmer rundt med musikken.

Fakta: Kaitlyn Aurelia Smith

«The Kid»

Western Vinyl

Hun har en rekke utgivelser bak seg med utforskende og særegen elektronisk musikk, blant annet laget med den gamle og eiendommelige, nesten venneløse, modulærsynthen Buchla 100, men nærmer seg nå en type eventyrlig flarn-pop som er intuitivt lett å like.

Bruken av prosessert vokal som vikles inn i sinnrike maskinmønstre, gir musikken et meget menneskelig preg, faktisk ikke ulikt forrige ukes norgestopp Broen, men mer ambient og psykedelisk i formen.

«In a World, but Not of the World» heter en av låtene, og det vokser virkelig blomster opp av det elektroniske bedet her.

Musikkelsker?Se alle anmeldelser her(Vilkår)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk