Trønderamerikana med voksenpondus

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Andre stemmer, andre rom. Ida Jenshus (30) har kommet så langt med sin svevende countryrock at hun får J.D. Souther til å ta pressebildene.

Ida Jenshus’ musikk begynner å få luft under vingene nå. Hennes kosmiske trønderamerikana får mer og mer voksenpondus, og platen er delvis spilt inn i USA, mye gjort i samarbeid med den tidvis Eagles-assosierte J.D. Souther.

Åpningskuttet «April Child» er vanvittig sterkt og følges av den i sammenhengen umiddelbar for øret-singelen «Greatest Love».

Fakta: Ida Jenshus

«Two Worlds»

Deep Sea Music

Låtmaterialet blekner kanskje noe en periode midtveis, eller det er vel snarere slik at Jenshus tør å dvele og eksperimentere, som i den atmosfæriske instrumentalen «Deep Sea» og andre mer konvensjonelle, men meget nedpå låter.

Gjermund Larsens fele gir tyngde til det glimrende tittelkuttet, mens Alexander Pettersen karakteristisk strålende elgitar gir stadige løft. Den gripende stemmen hennes gjør uansett det meste av musikken interessant.

Musikkelsker? Les alt stoff om musikk her(Vilkår)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk