Trenger vi et nytt Neil Young-album? Ja, hvorfor ikke.

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Lysglimt. Det er dårlig tider for gubber, men kroken Neil Young pøser stadig ut gode øyeblikk innimellom alt det uinteressante han utgir.

Trenger man enda et Neil Young-album? Visst søren. Vi er blitt godt vant med kvalitetsmessig varierende utgivelser fra rocklegenden, og hans 39. studioalbum er intet unntak. Igjen har han de unge rockerne ledet av Willie Nelsons sønn som backingband, og i «Already great» og «Fly By Night» harver de av gårde med en naturlig friskhet.

Musikkelsker? Les alt musikkstoff her

Andre låter er traurige bluestrampere, og i «Children of Destiny» er vi over i musikalterritorier med et stort kor. Tittelen understreker hans kanadiske blikk på USA, ledet av Trump. Den politiske fortvilelsen lager ikke øyeblikk av stor inspirasjon, men Young klarer ikke holde seg unna kalkunmateriale denne gangen heller.(Vilkår)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk