– Trump vil gå konkurs før fem år har gått

Tekst

Lisa Cooper er svoren demokrat og styreleder i Democrats Abroad Norway. Hun er sikker på at Hillary Clinton blir president.

Lisa Cooper er svoren demokrat og styreleder i Democrats Abroad Norway. Hun er sikker på at Hillary Clinton blir president.

– Oh yes. Hillary har et langt forsprang på de nasjonale meningsmålingene. Selv Texas, Arizona og Georgia kan bli vippestater. Vi snakker om et potensielt landslide. Jeg var i Chicago i august. På O’Hare-flyplassen dukket Hillary opp på en tv-skjerm, og en fyr skrek she is a liar! Jeg spurte hva galt hun hadde gjort ham. Det er noe rart med stemningen i USA nå. Familier splittes i synet på Trump og Hillary. Det er helt Texas.

Lisa Cooper har vært styreleder i Democrats Abroad siden 2008, er gründer, og har ledererfaring fra næringslivet og den norske stat. Da Cooper søkte jobb i Coca-Cola Norge, lo de av hennes gebrokne norsk. Det har hun aldri glemt. Hun har aldri hatt tid til å finslipe norskuttalen.

Cooper er en genuint pasjonert og patriotisk amerikaner. Høyreist, atletisk og har negler lakkert i noe som tangerer cyan, oliven og skarabégrønt. USA koker i blodet hennes, hun vil aldri gi slipp på sitt amerikanske statsborgerskap. Cooper brenner for sine sosiale prosjekter, som også er blitt hennes levebrød. Hun insisterer på den umåtelige verdien i et kulturelt mangfold. Cooper er en hyperaktiv samvittighetsgründer som ivrer for å gjøre verden til et bedre sted. For alle. Hun vet at ubevisste fordommer tyter frem over alt.

Far rockaway

Hun var den midterste av tre jenter i familien – men sjefet med en selvsagt, naturlig autoritet. Hun iscenesatte tidlig – midt i Flower Power og borgerrettighetskampens 60-tall – sitt eget autoritetsopprør.