- Det vi er gode på, er norsk underholdning. Og så skal vi bli knallgode på sport

Tekst
Foto

Det er de som mener Discoverys nye sjef Tine Austvoll Jensen kommer til å være en nikkedukke. Vent og se, sier hun.

Det er de som mener Discoverys nye sjef Tine Austvoll Jensen kommer til å være en nikkedukke. Vent og se, sier hun.

Ingenting. Før hun ble sjef for milliardselskapet Discovery Norge denne måneden, var det ingen aviser som hadde skrevet om henne. Ingen konferanser hadde skiltet med navnet hennes, ingen nettsider brydde seg. Bare ett sted dukket ansiktet hennes opp i arkivene, på tredje side i Avisa Nordland fra 2013. Under et lite bilde av henne står det: «40 år. Tine Austvoll Jensen. Mamma og pappa ønsker deg en flott bursdagsfeiring.»

Det var det.

Spennende

Forgjengeren hennes sluttet på dagen. Harald Strømme skal ha gått i protest mot at de amerikanske eierne ville kutte kostnader fremfor å satse mer digitalt, han skal ha følt seg detaljstyrt og overkjørt. I avisene minnet han om at han hadde firedoblet seertallene og doblet omsetningen. En mediestorhet.

– Blir du fornærmet over at ingen vet hvem du er?

Kommentarer

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør