Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Full kok. Needlepoint med sin beste plate til nå. Fra venstre: Olaf Olsen, Bjørn Klakegg, David Wallumrød, Nikolai Hængsle.

Full kok. Needlepoint med sin beste plate til nå. Fra venstre: Olaf Olsen, Bjørn Klakegg, David Wallumrød, Nikolai Hængsle.

Dæven, så samspilte de er!

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det blir full kok i skallen når Needlepoint kommer tilbake, noen år etter triumf-albumet «Aimless Mary».

Fakta: Needlepoint

Needlepoint - Omslag:

«The Diary of Robert Reverie»
BJK Music

Bandet gjør få konserter og er av underlige årsaker ikke spesielt godt kjent, men de betydelige kvalitetene i «The Diary of Robert Reverie» må ikke overses.

Jeg skulle gjerne spilt luftgitar til veteran Bjørn Klakeggs utsøkte gitarspill og finurlige melodifigurer, om jeg ikke var fullt opptatt med å bestyre de infernalske og luftige trommene til Olaf Olsen, Nikolai Hængles rullende dampbass og David Wallumrøds røykfylte orgler og synther.

Dæven, så samspilte de er, der de både briljerer på sine respektive instrumenter og aktivt jobber sammen for å få Klakeggs personlige låtskriversignaturer og sanglinjer best mulig frem.

Om det er progrock, jazzrock, psychrock eller annet, er mindre vesentlig, dette er strålende 70-tallsrelatert musikk fremført av noen av landets fremste musikere.

Musikkelsker?Les flere saker her

* (Vilkår)