Plutselig var alles øyne på Das Body

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Bassist. Ellie Linden fra norske Das Body. Det lovende bandet utgir sin første single denne helgen.

Fakta: Das Body

«Boys»

Luminelle

I Norge er det store mengder krass elektronisk pop med aner til 80-tallet for tiden.

Det er kanskje ikke grunn til å la seg stresse av et nytt navn i den delen av sjangerspekteret, men med Das Body stiller det seg litt annerledes.

Det var ikke få ganger bandet ble nevnt da Bylarm-vankere skulle namedroppe nye talenter tidligere i år. Nå er de blitt signet på den nye labelen Luminelle internasjonalt, og en ep er ventet over sommeren – men allerede denne helgen er singelen «Boys» her, og den er like frekk som tittelen signaliserer.

Kvartetten forvalter arven godt og finner på noe nytt, med innslag av skarp postpunk og svimmel eighties dance i miksen. Mye sentreres rundt den elektriske, basspillende frontfiguren Ellie Linden, som synger og surkler på sitt helt eget vis, noe som trekker musikken i nye og fascinerende retninger.

Musikkelsker?Les flere saker her

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner