Svimmelt og svimlende fra Jakob Ogawa

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Kleshest. Unge Jakob Ogawa fra Oslo får viktig drahjelp fra Urban Outfitters i lanseringen av sin sære soveromspop.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med DN lørdags beste reportasjer og anmeldelser rett i innboksen.

Meld deg på her

Though nothing can bring back the hour / of splendour in the grass, of glory in the flower / We will grieve not, rather find / strength in what remains behind.

Den 21-årige popsangeren Jakob Ogawa fra Oslo ser seg nødt til å hente frem noen over to hundre år gamle strofer av William Wordsworth når han skal beskrive bakgrunnen for sin nye single «Sunshine Girl (demo)».

Fakta: Jakob Ogawa

Urban Outfitters New Sounds

Det gjør vel ikke noe med kjærlighetssorg når det kan avstedkomme slike bittersøte minner.

Låten får et enormt dytt av å være en del av den internasjonale kleskjeden Urban Outfitters' serie New Sounds, som en del av et større samarbeid, og det er mange krefter som jobber for å få Ogawas spesielle soveromssoul ut i verden. Soverom her i betydningen av bedroom pop: hjemmesnekret og halvspeisa pop, inspirert av psykedelisk soul og med snodig, lettere oppspeedet 90-talls R&B-vokal.

Svimmelt og svimlende.

Musikkelsker? Les flere saker her

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner