Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Vi er inne i en god periode for R&B, men den dyktige sangeren Tinashes forsinkede andrealbum er dessverre preget av kompromisser.

Vi er inne i en god periode for R&B, men den dyktige sangeren Tinashes forsinkede andrealbum er dessverre preget av kompromisser.

En markedstilpasset skuffelse

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det har vært to intense uker for urban amerikansk musikk, med suksessutgivelsen av Cardi Bs debutalbum, en historisk sterk opptreden av Beyoncé på Coachella og nå sist Pulitzerprisen i musikk til Kendrick Lamar. Det er nivå.

Fakta: Tinashe

«Joyride»
RCA/Sony

Derimot føles det dessverre som om den lovende sangeren Tinashe har mistet store deler av sitt momentum før den meget forsinkede utgivelsen av oppfølgeralbumet «Joyride».

Om du blir nedprioritert av selskapet, eller andre faktorer forstyrrer flyten, er karrieren fort i fare. Det er synd, for det var ventet store ting av Tinashe, som skulle bygges opp som en småalternativ, men melodisk R&B-sanger.

Andre artister, som SZA og Kehlani, har bedre retning nå.

Det er mye fint her, men for stresset og markedstilpasset, og i tillegg et ganske ujevnt låtmateriale som ikke gir rom for stemmen.

Nydelige «Faded Love» med rapperen Future og småsvimle «No Contest» er plassert som høydepunkter mot slutten.

Musikkelsker? Les flere saker her

* (Vilkår)