Ariana Grande tar steget

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Sursøt. Tidvis annerledes, seriøs og dyp popmusikk på Ariana Grandes nye album. Men alltid søtt.

Lille Ariana Grande har lenge vært en av den nye popens store, om enn uten den enorme statusen. Stemmen hennes fortjener bedre, og etter hennes modige opptreden etter Manchester-terroren har kanskje folk begynt å lytte på en annen måte? Hun fremstår i alle fall som en adskillig mer interessant og flersidig artist, og et undrende menneske på fjerdealbumet «Sweetener».

Fakta: Ariana Grande

«Sweetener»

Republic

Det er ikke spesielt mange episke pophits her, men hun har identitet og snert, og lar stemmen resonnere i litt annerledes omgivelser. Hun begynner sårt og vakkert med en kort cover av Four Seasons-låten «An angel cried», men en av hovedprodusentene Pharrell Williams geleider henne inn i spretten og snodig pop som han er så god på allerede fra den herlige andrelåten «Blazed», og slik blir hun stort sett værende til nusoul-perlen «Get well soon» avslutter 13 låter senere.

Musikkelsker?Les flere saker her

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner