Den nye Dylan

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Pressing on to the higher calling of my Lord. Fantastiske gospelrock-opptak av Bob Dylan med band blir nå utgitt som boks. Her fra Warfield Theatre, San Francisco, november 1979.

Denne utgivelsen innebærer en tidlig julaften for Dylan-fans og burde kunne bergta adskillig flere også.

Det er liveopptak fra 1979 til 1981, kjent som hans kontroversielle «kristne periode» rundt albumene «Slow Train Coming», «Saved» og «Shot of Love».

Fakta: Bob Dylan

«Bootleg Series Vol. 13: Trouble No More»

Columbia/Sony

Live var han i alle fall helt on fire, og selv om oppfatningene var delte da, ses det nå på som en av hans største perioder som liveartist. Meget godt hjulpet av et herlig kjerneband bestående av Jim Keltner (t), Tim Drummond (b), Fred Tackett (g) og Spooner Oldham (org), og en stor korrekke. Det er heftig gospelrock av høy kvalitet.

«Pressing On», «Solid Rock» og «Carribean Wind» er kun noen av høydepunktene på en samling som må høres. Samt et opptak av «When You Gonna Wake Up» fra Dylans besøk i Drammenshallen i 1981.

På filmen i den mer omfattende de luxe-utgaven kan man også se lyset.

Musikkelsker? Les alle anmeldelser(Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner