Kristopher Schau innleder året med nytt album

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Salgsvinner. Det hadde kommet melding om rock? Kristopher Schau og hans band The Dogs starter alltid året med nytt album.

Fakta: The Dogs

«Before Brutality»
(Drabant)

Det eneste som er sikrere enn endetidens ankomst og spinklere lommebok i januar er en ny plate fra Kristopher Schau og hans kennelvenner i The Dogs. Den første mandagen i året? Da kommer det en ny plate fra rockebandet, temmelig lik den som kom året før, og den før der også. Ifpi kunne melde at deres plate var fjorårets bestselgende norske lp, så det har en effekt. Han har kanskje konvensjonelle tanker omkring dette med et rockesounds utvikling, men interessante og morsomme ideer er ikke Schau kapabel til å overse om de først faller ned i hodet hans. Hans nyttårstale på vegne av The Dogs må ses. Bemidlede lesere som samtidig nærer sympati for tøff rock og har god plass i kjellerstuen eller aller helst på gårdstunet, kan for øvrig investere i det som ganske garantert er tidenes første bandmerch-kumlokk. Ja, du leste riktig. På mange måter kledelig tungt.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner