Electric Eyes psykedeliske rock viser en annen side av den norske naturen.

Electric Eyes psykedeliske rock viser en annen side av den norske naturen.

Rock med åpne krydderposer

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Neo-psykedelia har stått sterkt i veldig mange år nå, og et av landets fremste eksponenter i de siste av dem, er nå ute med sitt tredje album. Det er meget typeriktig sound, men faktisk også med temmelig allsidig materiale.

«Invisible Prison» begynner med et tørt Can-groove før krydderposene åpnes og den umiskjennelige spisskummen-duften av Kula Shaker damper ut av høyttalerne.

Fakta: Electric Eye

«From the Poisonous Tree»

Jansen Plateproduksjon

Lange låter med instrumentale strekk som får tankene til å fare, ikke bare ut i verdensrommet eller Sandoz-initierte indre landskap, men også mer exotica-aktige tonefigurer fra fjerne himmelstrøk og klangfull filmmusikk til urealiserte filmer fra 60-tallet.

Gitarene er selvfølgelig viktige, men bandet er også begunstiget med en av landets mest oppvakte trommeslagere i Øyvind Hegg-Lunde, som blant annet også er å høre i den unike trioen Building Instrument. Behersker også rock!

Musikkelsker?Les alle omtaler her(Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner