Fascinerende prosjekt. Sverre Knudsen er forfatter og postpunkpioner. På sin nye plate er han fortsatt dét, men går også nye veier.

Fascinerende prosjekt. Sverre Knudsen er forfatter og postpunkpioner. På sin nye plate er han fortsatt dét, men går også nye veier.

Viser seg som den urhipsteren han er

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

En av norsk rocks fremste lyrikere er tilbake, med umiskjennelige enderim, men i ny musikalsk drakt. Sverre Knudsen har bidratt til å forskyve det norske tonespråk med nyveivbandene The Aller Værste! og The Beste og i noe mindre grad gjennom sine mange bokutgivelser, men viser seg som den urhipsteren han er på sitt nye, fascinerende prosjekt, der han trekker veksler på helt andre musikalske virkemidler.

Dovne hiphop-beats, pop og kabaretelektronika gir et ypperlig fundament for Knudsens resitering, og selv om han er lavere i miksen enn ellers, kommer han godt frem med sine unike livsbetraktninger.

Fakta: Sverre Knudsen

«Vi»

K. Dahl Eftf.

Støykunstner Lasse Marhaug har vært med på produksjon og miks, selveste Lars Vaular bidrar med snakk på tre låter, og det er en fascinerende vev av samples og stemmer der alle fra landsfader Einar Gerhardsen til poet Steinar Opstad dukker opp.(Vilkår)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk