Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Evig ung. Hans Hulbækmo, Anja Lauvdal og Fredrik Luhr Dietrichson lager splitter ny og annerledes musikk sammen. Deres fjerde album «Mirakler» imponerer.

Evig ung. Hans Hulbækmo, Anja Lauvdal og Fredrik Luhr Dietrichson lager splitter ny og annerledes musikk sammen. Deres fjerde album «Mirakler» imponerer.

Livgivende musikalske mirakler

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Den norske uglesesongen settes i gang med en vidunderlig trio som gjennom nå fire album har strukket og tøyd i boltringsmulighetene for en trio.

Det viser seg å være spenst i den strikken, for har man egentlig hørt maken til underlig, men fengende musikk?

Fakta: Moskus

«Mirakler»

Hubro

Kategorisering er fånyttes, hør på låten «Irsk Setter», som høres ut som nettopp det: en ilter hund på vei ut i skogen. Samtidig er det som om det oppstår en takt der som aldri er blitt prøvd av noen tidligere. Håper den finnes som ringelyd.

En detektivaktig basslinje og noe lystig, gammelt orgel preger «Voyager», og det er nettopp slike filmaktige stemninger overalt på platen. Mange orgler. Men hva slags film?

Mye av materialet er improvisert frem på flekken, annet basert på en bitte liten åpenbaring, slik som groovy «Min venns skaperverk».

Livgivende.

Glad i musikk? Les flere anmeldelser her

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.