Herlig hiphop uten pop

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Med tre utsolgte hus på rad i Oslo Spektrum stadfestet Karpe Diem sin plass som Norges Viktigste Band. Men det virker absolutt som at Chirag Patel føler like stort historisk sus over å få være en ordentlig kul undergrunnsrapper av og til. Han er i alle fall, og med rette, tydelig stolt over å få være gjest på Tee Prod-legenden Maes herlige nye single «Loff», der de spytter frem og tilbake over en utsøkt beat.

Mae var av typen man snudde seg etter på gaten, om man torde, og under navnet Opaque har han utgitt en av norsk hiphops aller beste album, med den tunge skandinaviske funken på kultklassikeren «Gourmet Garbage» (2001).

Fakta: Mae + Chirag

«Loff»

Tee Productions

Sveisen er ikke like drøy på norsk, men han besitter fortsatt elan, glimt i øyet og det lille element av fare som trengs. Nesten litt uvant om dagen med hiphop som hverken inneholder rock eller pop. Sjekk også videoen som er spilt inn i landets mest omstridte og overdådige husinteriør, og gled deg samtidig til Maes kommende album.

(Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner