Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Modningen fortsetter – med forglemmelige låter

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Ny. Den gamle Miley Cyrus kan ikke komme til telefonen akkurat nå. Hun er ute på prærien. Miley Cyrus forlater psych og R&B til fordel for country og pop på sitt seneste album.

Ny. Den gamle Miley Cyrus kan ikke komme til telefonen akkurat nå. Hun er ute på prærien. Miley Cyrus forlater psych og R&B til fordel for country og pop på sitt seneste album.

Det er kanskje en skuffelse, men ingen overraskelse, at ungdom som gjennomgår en seksuell og psykedelisk frigjøring, gjerne kommer tilbake til en mer from konvensjonalitet etter hvert som modningen fortsetter.

Dette gjelder også Miley Cyrus, som nå tilsidesetter samarbeid med Flaming Lips og sær oppførsel til fordel med duett med gudmor Dolly Parton. Det er i stor grad en fin blanding av ultralett alt-country og moderne, komprimert FM-pop à la Haim. Låtmaterialet er kompetent, men dessverre forglemmelig. Det hjelper litt at hun har en uttrykksfull stemme med virkelig karakter.

Fakta: Miley Cyrus

Miley cyrus - younger now

«Younger Now»

RCA/Sony

Den nevnte Dolly-duetten «Rainbowland» har en litt surrete undertone, «Love Someone» har brunsemskede gitarharv og en fin gyng, «She’s Not Him» kunne dukket opp på den siste Fleet Foxes-platen, og i «Inspired» virker hun trygg på sitt nye selv, og på pappa.(Vilkår)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.