Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Stayere. Bent Sæther og Hans Magnus Ryan fra evigsøkende Motorpsycho i orkestergraven under forestillingen «Begynnelser», som nå utgis på plate.

Stayere. Bent Sæther og Hans Magnus Ryan fra evigsøkende Motorpsycho i orkestergraven under forestillingen «Begynnelser», som nå utgis på plate.

Evigsøkende Motorpsycho

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det var dumt at veteranene i Motorpsycho mistet trommeslager Kenneth Kapstad, men erstatningen er på plass med trøndersvensken Tomas Järmyr, og bandet går sikkert i fruktbar retning med album i høst. Men allerede nå er de aktuelle med den flotte og samleverdige utgivelsen «Begynnelser», der Bent Sæther og Hans Magnus «Snah» Ryan har lydlagt en forestilling på Trøndelag Teater, skrevet av Carl Frode Tiller og fremført av teatergruppen De Utvalgte. Musikken ble utviklet underveis, og lydene på utgivelsen er bare et lite utvalg, fordelt på to titommersplater og en cd. Fortryllende og spøkelsesaktig musikk, med skogsbunninspirasjon fra Nord-Trøndelag. Inni boksen ligger også en dvd med et opptak av forestillingen, inkludert live musikk. Forestillingen gjester Nationaltheatret i Oslo fredag og lørdag denne helgen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Fakta: Motorpsycho

Rune Grammofon