<p>Grønt skifte. En bedriftsleder hyret Rohey Talaah, Jacob Young og Siril Malmedal Hauge m. fl. til å lage en plate med groovy og sjelfull jazz for dem. Resultatet ble Urban Gardening.</p>

Grønt skifte. En bedriftsleder hyret Rohey Talaah, Jacob Young og Siril Malmedal Hauge m. fl. til å lage en plate med groovy og sjelfull jazz for dem. Resultatet ble Urban Gardening.

Musikalsk massasje fra Jacob Young og Rohey Talaah

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fakta:

Jacob Young & Urban Gardening

Urban Gardening

(Oslo Sessions Recordings)

Som lesere av Dagens Næringsliv vet, er det mye man kan bruke pengene sine på. Så hvorfor ikke bare gi dem til en god jazzmusiker og be ham lage en dansbar plate for firmaet ditt? Gründeren Christian Torp fra Torp & Co, som tilbyr «bedriftsmassasje», ønsket spre litt varme og mykhet til omgivelsene sine. Den rutinerte gitaristen Jacob Young har dermed samlet et sprekt lag ypperlige musikere uten spesielt mange muskelknuter, og ikke minst de to mest lovende norske vokalistene innen norsk jazz og pop: Siril Malmedal Hauge og Rohey Talaah. Sistnevnte kan faktisk bli en av verdens største souljazzsangere en dag. Hun klarer til og med å turnere diktet «Roll The Dice» av Charles Bukowski med stil. Bandet Rohey er dessverre allerede oppløst, men i låter som «Sunrise» og «Image of A Man» viser hun hvordan hagen skal se ut.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk