Hilsen fra Havana

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Popkomet. Camila Cabello er blitt en av popens største med debutalbumet «Camila». Og hun er sikkert på vei mot noe større også kunstnerisk.

En av senere tids mest suksessrike popartister, med mange uker på nummer én i USA med singelen «Havana» med Young Thug og eksplosivt førsteukesalg av debutalbmet, er ikke noe gigantnavn i Norge ennå.

Fakta: Camila Cabello

«Camila»
Sony Music

Camila Cabello var medlem i Fifth Harmony, men viste lenge tegn til at hun hadde vokst ut av den gruppen.

Det er fortsatt temmelig uskyldig og ukomplisert R&B-pop for de yngste lytterne, men de er jo blitt de viktigste i dag. Og hun bringer noe eget til torgs.

Hennes kubanske herkomst gir lyd av seg her og der, som i «She Loves Control», men hun demper det også ned, med ballader som «Consequences».

Siden det er så mye av det andre steder, kunne man kanskje forventet flere avantgardistiske undertoner her, men hun tar det igjen på klare og likandes melodilinjer.

Musikkelsker? Les flere anmeldelser her

* (Vilkår)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk