Hilsen fra Havana

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Popkomet. Camila Cabello er blitt en av popens største med debutalbumet «Camila». Og hun er sikkert på vei mot noe større også kunstnerisk.

En av senere tids mest suksessrike popartister, med mange uker på nummer én i USA med singelen «Havana» med Young Thug og eksplosivt førsteukesalg av debutalbmet, er ikke noe gigantnavn i Norge ennå.

Fakta: Camila Cabello

«Camila»
Sony Music

Camila Cabello var medlem i Fifth Harmony, men viste lenge tegn til at hun hadde vokst ut av den gruppen.

Det er fortsatt temmelig uskyldig og ukomplisert R&B-pop for de yngste lytterne, men de er jo blitt de viktigste i dag. Og hun bringer noe eget til torgs.

Hennes kubanske herkomst gir lyd av seg her og der, som i «She Loves Control», men hun demper det også ned, med ballader som «Consequences».

Siden det er så mye av det andre steder, kunne man kanskje forventet flere avantgardistiske undertoner her, men hun tar det igjen på klare og likandes melodilinjer.

Musikkelsker? Les flere anmeldelser her

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner