Supergruppe. Insomniac Bears' nye minialbum leverer intens og melodiøs kunstpop med store refrenger og mange kløktige detaljer.

Supergruppe. Insomniac Bears' nye minialbum leverer intens og melodiøs kunstpop med store refrenger og mange kløktige detaljer.

Intens og melodiøs kunstpop

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Med den afrofuturistisk orienterte superheltfilmen «Black Panther» i alle kinosaler og diskusjonsforumer burde det kanskje også være plass til en supergruppe med noen søvnløse, norske bjørner.

Fakta: Insomniac Bears

«Hypercolor»
Fysisk Format

Insomniac Bears har ikke de største strømmevinnerne på laget, men består av skikkelser som har vært (og er) meget viktige i den norske indierock-undergrunnen gjennom flere år, slik som Marius Drogsås Hagen fra Team Me, Thomas Bratlie fra Rumble in Rhodos, kulthelten Magnus Moriarty og meget dyktige Marius Ergo.

Minialbumet, innspilt på vakre Giske, er intens og melodiøs kunstpop med store refrenger og mange kløktige detaljer, der spesielt singlene «Scenic Drives» og Prince-kommentaren «Purple Past» er aldeles strålende. Men jeg må trekke i nødbremsen over vokalstil og generell estetikk i sistelåten «Map Me Out», kaukende fotballindie på sitt mest ubehagelige.

Musikkelsker? Les flere anmeldelser her

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner