Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sue Janne Alsaker (til venstre) var kommunikasjonssjef i Bergen Nasjonale Opera, men sa opp jobben for å bli aksjonær og ansatt i Olivia-gründer Anne Koppangs whiskyselskap. Hun begynner bare å le på spørsmål om hun fikk mye bedre lønn.

Sue Janne Alsaker (til venstre) var kommunikasjonssjef i Bergen Nasjonale Opera, men sa opp jobben for å bli aksjonær og ansatt i Olivia-gründer Anne Koppangs whiskyselskap. Hun begynner bare å le på spørsmål om hun fikk mye bedre lønn.

Oliviagründer Anne Koppang med whiskysatsing i havgapet: – Jeg er ekstremt glad i tall, men er en gal gründer også

Tekst

Vil du få varsel hver gang Jonas Christensen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Fedje

Sammen med bestevenninnene slo hun seg opp på restauranter. Nå vil Anne Koppang gjøre milliardbutikk på whisky fra «landsbyen i havet». Ingen menn får være med.

– Dette er bra, altså!

Restaurantgründer Anne Koppang lukter og nipper flere ganger til hjemmelagede gylne dråper. Hun henter en pipette og drypper noen dråper vann i glasset, reduserer alkoholen fra 56 prosent og ned på 40-tallet. Plommer og nektariner skal det være hint av. Vanilje også.