Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk

Tekst

Vil du få varsel hver gang Eivind Sæther publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kjøkkensjef Heidi Bjerkan tror ikke på hierarki og militær disiplin. – Jeg har jobbet under syke kjøkkensjefer. Folk som er usikre på seg selv. Små menn. Det er synd på dem.

Intervjuet ble første gang publisert 22. februar 2019, da Heidi Bjerkan mottok sin første Michelin-stjerne.

Åker og asfalt. Vi sitter stuet sammen i en litt for trang bil, tre kokker og henne, sjefkokken, Heidi Bjerkan. Hun har på seg sølvskoene. Lysegrønne sokker. Den store sekken i fanget, slik at hun akkurat kan se over den.