Krig og ufred

Tekst
TRAVEL. Julie Wilhelmsen avsluttet i vår en doktoravhandling om Russlands krigføring i Tsjetsjenia. Hun har nylig argumentert for en mer nyansert 
             tilnærming til Ukraina-konflikten, men ønsker slett ikke å unnskylde Putins handlinger. – Min jobb er å forklare, understreker hun.

TRAVEL. Julie Wilhelmsen avsluttet i vår en doktoravhandling om Russlands krigføring i Tsjetsjenia. Hun har nylig argumentert for en mer nyansert tilnærming til Ukraina-konflikten, men ønsker slett ikke å unnskylde Putins handlinger. – Min jobb er å forklare, understreker hun.

Forsker Julie Wilhelmsen synes det er paradoksalt at hun, etter 15 år med anklager om å være anti-russisk, nå blir stemplet som Putin-forsvarer.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner