<p>Cathrine M. Lofthus, administrerende direktør i Helse Sør-Øst, har fått jobben med å sørge for at alle sykehus og kommuner i Norge har tilstrekkelig med smittevernutstyr. I disse dager jobber hun nesten døgnet rundt med den internasjonale jakten på smittevernutstyr.</p>

Cathrine M. Lofthus, administrerende direktør i Helse Sør-Øst, har fått jobben med å sørge for at alle sykehus og kommuner i Norge har tilstrekkelig med smittevernutstyr. I disse dager jobber hun nesten døgnet rundt med den internasjonale jakten på smittevernutstyr.

På innsiden av Norges globale jakt på smittevernutstyr

Tekst

Vil du få varsel hver gang Osman Kibar publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Hele verden jakter. Prisene er tidoblet. Slik jobber Norge med å sikre smittevernutstyret i et sammenrast marked hvor alle midler er tillatt – med ubegrensede midler til innkjøp.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner