Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten

Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten.   
Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten.   

'- Han er en fantastisk formidler av økonomisk teori. Mange flere akademikere burde ta steget ut i samfunnsdebatten og også til politikken. Det tror jeg også har gjort ham til en bedre forsker. Jeg har spilt Trivial Pursuit med Victor, hvor han påførte meg noen av mine største ydmykelser. Men han er ikke så god på de rosa spørsmålene.

Anthony Venables, professor ved University of Oxford

Anthony Venables, professor ved University of Oxford.  
Anthony Venables, professor ved University of Oxford.  

– Victor har en svært sjelden kombinasjon av politisk innsikt, dype analytiske evner og en smarthet – en kjapp og skarp intelligens som gjør at han kan sette alt i hop.

Kalle Moene, professor ved Universitetet i Oslo

Kalle Moene, professor ved Universitetet i Oslo.  
Kalle Moene, professor ved Universitetet i Oslo.  

– Han er veldig sjenerøs og dyktig. Victor er veldig positiv til andre, også de som har andre oppfatninger enn ham. Han er åpen for å høre andres synspunkter, samtidig som han er ivrig til å fremme sine egne.

Frøystein Gjesdal, rektor ved Norges handelshøyskole

Frøystein Gjesdal, rektor ved Norges handelshøyskole.  
Frøystein Gjesdal, rektor ved Norges handelshøyskole.   (Foto: Eivind Senneset)

– Han er skremmende intelligent, det har han alltid vært kjent for. Det er utrolig verdifullt å ha en som Victor ved NHH. Han har bidratt på så mange måter, og var blant annet en god rektor og er fortsatt en veldig god formidler.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.