De fleste har vært borte i kollegaen som gjør noe som irriterer oss. Men hva gjør man når den irriterende oppførselen er så ekstrem at man ikke kan finne seg i den – og kollegaen ikke hører når man sier fra?

Jonas har en slik kollega – Robert – som irriterer vannet av ham og de andre på jobben. Med jakt på tyggegummi som unnskyldning, forstyrrer han folk i møter, roter i vesker og endevender folks arbeidspult.

Ukens gjest er Kjell Ribert, som jobber med konfliktløsning på arbeidsplassen og har en mastergrad i konfliktmegling fra universitetet i København. Både Ribert og kommentator Eva Grinde er helt enige i at Roberts oppførsel er uakseptabel.

Men har kollegene sagt fra tydelig nok til Robert? Og bør de koble inn sjefen først som sist?

I ukens fasit får Stein Arvid svar på hvor ofte man kan bytte jobb som ung, uten at det ser dårlig ut på cv-en.

Send oss dine spørsmål!

Lurer du på noe om jobb og karriere, eller har du et problem på jobben du sliter med å løse? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en epost på mandag@dn.no eller fyll ut det anonyme skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.