I årets første episode av Mandagsmøtet har vi fått et spørsmål av en helt fersk leder, som starter sjefskarrieren på en ny arbeidsplass.

Problemet er at den ferske lederen blir sjenert, beskjeden og stille rundt nye mennesker. Så hvordan skal det gå å fremstå som trygg og sikker i sjefsrollen?

Organisasjonspsykolog Krister Halck i Moment er med i studio for å gi råd om hvordan man bruker egenskapene som gjerne kommer med litt sjenerthet til sin fordel - og hva man burde gjøre de første ukene for å vinne tilliten til de ansatte.

Send oss dine spørsmål!

Lurer du på noe om jobb og karriere? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss ditt spørsmål på mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under. ¨(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.