Ukens innsender er Julie, som lurer på nettopp det.

Hun synes altfor store deler av arbeidsdagen går med på lange møter og eposter.

Så hvordan får man bukt med dårlig møtekultur på jobb, og hvordan kutter man ned på tid brukt på å lese og svare på epost?

Mandagsmøtet får besøk av foredragsholder og forfatter Cecilie Thunem-Saanum, som har jobbet med å gi folk en mer effektiv arbeidsdag i en årrekke.

Hun mener det er to enkle ting man bør spørre seg om for å unngå å invitere unødvendig mange til møter – og flere enkle triks man kan bruke for å sørge for at møtene ikke sklir ut og varer i evigheter.

I ukens fasit får Mann (22) svar på om han kan forhandle på lønn, når den forrige som hadde hans jobb, tjente mye mer enn ham.

Still oss dine spørsmål!

Lurer du på noe om jobb, karriere eller ledelse? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en epost på mandag@dn.no, eller fyll ut skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.