I sommer gir vi deg et gjenhør med høydepunkter fra vårens sesong av Mandagsmøtet, DNs podkast om arbeidsliv og karriere.

I denne ukens sommerreprise møter vi Anne igjen, som sendte oss spørsmål om personlighetstester – er de virkelig presise nok til å fordele arbeidsoppgaver på jobben?

Anne var nemlig på kickoff med jobben, der de for moro skyld tok en personlighetstest. Anne ble «blå» – og etterpå fikk hun tildelt «blå» arbeidsoppgaver på jobb – nemlig kjedelige rutineoppgaver.

Psykolog og grunnlegger av testleverandøren Cut-e, Espen Skorstad er med i studio for å lose deg gjennom jungelen av gode og dårlige personlighetstester.

Still oss spørsmål!

Mandagsmøtet er i gang med ny sesong i august, og da trenger vi dine store og små spørsmål om jobb og karriere. Send oss en epost på mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.