Mandagsmøtet er i full gang med ny sesong, og i høstens fjerde episode er psykolog, forfatter og programleder Peder Kjøs med som ekspertgjest.

Ukens innsender opplever et fenomen Kjøs kjenner igjen fra fjellklatrere: Toppfeber.

Mann (28) skriver til Mandagsmøtet at han jobbet «som et ekorn på speed» for å nå målene han satte seg da han startet opp for seg selv. Men så nådde han målene - og nå er alt bare «meh». Verden ble grå, dørstokkmila lang. Så hva nå?

Bør Mann 28 skaffe seg nye tindrende mål i det fjerne eller finne ut hva han faktisk liker å holde på med? Og går det an for personlighetstypen til Mann (28) å bare ta seg en pils med venner og være fornøyd med livet uten å ha de store målene på livsplanen?

Psykolog Peder Kjøs og kommentator Eva Grinde er ikke helt enige - men råd, det har de begge!

Hør episoden her, eller hvor som helst der du foretrekker å høre på podkast.

Still oss dine spørsmål!

Har du store eller små spørsmål om jobb og karriere du vil vi skal ta opp i podkasten? Eller har du kanskje en tilbakemelding på rådene du fikk i podkasten, og vil fortelle hvordan det gikk til slutt?

Send oss en epost på mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.