Hvordan vet man at man faktisk kan tjene penger på gründerideen sin, hvem bør man ha med på laget, hvordan fikser man investering og hvordan får man et liv ved siden av å gro en helt ny virksomhet?

Det er bare noen av spørsmålene Mandagsmøtet svarer på i ukens gründerspesial. Vi tok med oss podkasten til NTNUs vitenskapsfestival, og fikk med oss to eksperter: Sven Jørund Kolstø i Cofounder og Frode Halvorsen fra Engage ved NTNU.

Begge har vært gründere, begge har gått på trynet, og begge har lykkes med nye bedrifter – og begge har flust med råd til deg som snuser på gründertilværelsen.

Har du spørsmål til Mandagsmøtet?

Vi tar en kort sommerferie, men er tilbake med ferske episoder i august. Da trenger vi nettopp dine spørsmål om jobb og karriere! Send dem på mail til mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under.

Se Mandagsmøtet live!

Livesendingen fra Trondheim kan du også se i videoopptak her. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.