Mandagsmøtet er DNs podkast om jobb og karriere der kommentator Eva Grinde, journalist Nora Rydne og en ekspert-gjest løser problemer lytterne sender inn. Denne episoden handler om lønnsforhandlinger:

Ukens gjest er advokat og partner Sigurd Knudtzon i Strandenæs Advokatfirma, som har skrevet bok om forhandlinger.

Han har en hjemmelekse til Torgeir og andre som skal forhandle lønn, og et argument for hvorfor målet ikke skal være høyest mulig lønn.

Send inn spørsmål

Podkasten finner du i spilleren i denne artikkelen, på DN.no/mandag eller hvor enn du liker å høre på podkast - for eksempel i iTunes eller på Spotify.

Vil du at vi skal løse ditt problem? Send inn spørsmål om jobb og karriere til mandag@dn.no eller anonymt via dette skjemaet:

Hør de tre første episodene av Mandagsmøtet her:

Trine hatet både jobb og sjef

Trine sluttet i jobben fordi hun hatet både miljøet og sjefen. Nå er hun uten jobb og referanser. Hva skal hun si på neste jobbintervju?

Kan han glemme normale arbeidsdager?

Juniorkonsulent trenger hjelp – bransjen han er i krever at han nærmest må flytte inn på kontoret for å gjøre det bra, men det har han ikke helse til å drive med. Må han rett og slett melde overgang til staten?

Sjefen skjønner ikke personlighetstester

En personlighetstest som skulle være et festlig innslag på jobbens kick-off, blir nå brukt til å bestemme arbeidsoppgaver, noe dagens innsender virkelig ikke er fornøyd med.

Mandagsmøtet vil gjerne ha ditt spørsmål om arbeidsliv og karriere. Send det inn til mandag@dn.no, eller send inn anonymt via skjemaet på dn.no/mandag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.