Mandagsmøte på en tirsdag!

Vi sparker i gang uken etter pinselanghelgen med Annes spørsmål.

Hun jobber i en profilert kultur- og kunnskapsbedrift, der de nylig har fått tilbake en sjef. En som liker å sette karakterer på samtlige ansatte hver dag, og som ikke kvier seg for å trekke frem alt negativt vedkommende måtte finne.

I ukens episode av «Mandagsmøtet» diskuterer vi et av våre favorittemaer: de grusomme sjefene, og hvordan hanskes med dem.

Ukens fasit tar for seg hvordan det egentlig fungerer med egenmelding og sykemelding – når må man egentlig til legen fordi man er borte fra jobb?

Har du spørmål om startups og gründerlivet?

Mandagsmøtet sender live fra NTNUs vitenskapsfestival The Big Challenge 19. juni klokken 11:00, på Royal Garden i Trondheim.

Vi får med oss eksperter på gründervirksomhet til å svare på dine spørsmål om temaet. Som vanlig er ingen spørsmål for små eller store.

Send oss dine spørsmål!

Lurer du på noe om jobb og karriere? Da vil vi gjerne høre fra deg!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.