Hva gjør man hvis alle andre er ferdig utdannet og i gang med karrieren, mens en selv akkurat har funnet riktig studium?

Ukens innsender er Andrine (26). Hun har nettopp begynt på en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Før det har hun hatt litt forskjellige jobber og avbrutt en bachelor i drama i USA.

Samtidig ser hun at vennene på samme alder er ferdig utdannet og i gang med karrieren.

Nå lurer hun på om hun rett og slett er for sent ute til at hun kan komme i gang med en «ordentlig» karriere – og hvordan forklarer hun en cv som kan se surrete ut?

Rekrutterer Erik Falk Hansen gjester «Mandagsmøtet» for å hjelpe Andrine med å presentere erfaringen sin når hun skal søke jobb.

I ukens fasit får en anonym innsender svar på om hun kan forhandle på lønn etter at hun har godtatt et tilbud hun egentlig ikke var så fornøyd med.

Send oss dine spørsmål!

Vi vil gjerne vite om alt du lurer på vedrørende jobb, karriere og arbeidsliv – enten det er små eller store spørsmål og problemer. Send oss en epost på mandag@dn.no eller fyll ut det anonyme skjemaet under.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.