Ifølge Norges Eiendommer tilhører den 383 kvadratmeter store villaen i Måltrostveien i Holmenkollen Arne Wilhelmsen.

Prisen for villaen er 26,5 millioner kroner.

Ifølge siste utgave av Kapitals liste over Norges 400 rikeste, publisert i september ifjor, er Arne Wilhelmsen god for 9,4 milliarder kroner. Forbes publiserer årlige en liste over verdens milliardærer. I årets utgave havnet Wilhelmsen på 655. plass.

Sammen med broren Gjert har Arne Wilhelmsen utviklet Anders Wilhelmsen Gruppen til å bli en stor aktør i cruisefart, offshore, skipsfart, fast eiendom, hoteller og andre investeringer.

Det er vestkantmeglerne Sem og Johnsen som står for salget, og i prospektet skriver advokat Tom E. Johnsen at det er en "herskapelig boligeiendom".

Villaen har seks soverom, og det følger også med en portnerbolig på den 5000 kvadratmeter store tomten.

Se bilder av eiendommen på Finn.no (ekstern lenke)

Ifølge Norges Eiendommer kjøpte Wilhelmsen nylig to enheter i et leilighetsprosjekt på Vinderen for 23,5 millioner kroner.

Det er ikke uvanlig at folk med dype lommer kjøper flere enheter i nye prosjekter for å slå dem sammen til en enhet.

Les også:
<b>Kostet 40 mill. å bygge - solgt for 15</b>
<b>Dumper prisen på Aker Brygge-luksus</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.