John Fredriksens høyre hånd og håndlanger gjennom nitten år Tor Olav Trøim har fremdeles kontakt med sin tidligere partner, selv om de nå har brutt opp.

- Vi har jo jobbet sammen i 19 år, så det er jo naturlig at vi fremdeles har kontakt, sier Trøim til fiskebransjenettstedet Intrafish.

Marine Harvest sendte søndag kveld ut en børsmelding om at John Fredriksens nærmeste medarbeider gjennom mange år, Tor Olav Trøim, trekker seg fra styret. Som DN skrev mandag, har Trøim trukket seg fra samtlige styreverv i Fredriksen-systemet.

- Det var naturlig å gå ut av styret til Marine Harvest i og med at jeg var aksjonærvalgt styremedlem og nå ikke lenger jobber for John Fredriksen og er ute av de andre selskapene også, sier Trøim.

Han bekrefter dermed for første gang selv åpent bruddet med Fredriksen.

Les også Terje Erikstads kommentar «Money talks, bullshit walks»  

Mer laks?

Fiskerinettstedet spør samtidig Trøim om han selv er interessert i å investere i laks, men Trøim ler av spørsmålet.

-Det er mange som er flinkere enn meg der, og det er jo allerede et utmerket selskap som heter Marine Harvest, så det tror jeg ikke, sier Trøim.

Les også:

Fredriksen med storkjøp i Seadrill  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.