– Alle systemene våre fungerer nå som normalt igjen. Vi beklager alle problemene som nedetiden har skapt for kundene våre, skriver DNB på sin Facebook-side klokken 16.53 tirsdag ettermiddag.

Flere av bankens tjenester, blant annet uttak fra minibank, overføring og betaling via nettbank og mobilbank og aksjehandel ble rammet av feilen som oppsto rundt klokken 14.40 tirsdag ettermiddag.

– Det er litt tidlig å si hva som er årsaken til problemene, men alt er i orden igjen nå, sier kommunikasjonsrådgiver Cecilie Skjennald i DNB til NTB.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

I dag lanseres Googles taletjeneste på norsk
Google lanserte i dag sin nye taletjeneste basert på kunstig intelligens, vi har sett nærmere på hvordan den fungerer, og hva som er annerledes fra de eksisterende taletjenestene.
02:28
Publisert: