Deutsche Bank ble omsatt til laveste nivå på over fem år på Frankfurt-børsen tirsdag, etter at banken ble trukket inn i Danske Banks hvitvaskingskandale i Estland.

En talsperson for Deutsche Bank bekreftet overfor Reuters mandag at banken hadde en rolle i de tvilsomme betalingene som har skjedd via Danske Banks filial i Estland.

- Vår rolle var å prosessere betalinger for Danske Bank. Vi avsluttet samarbeidet i 2015 etter at vi avdekket mistenkelig aktivitet, sa talspersonen, ifølge CNBC.com.

Ikke-navngitte kilder opplyser til Reuters at også to amerikanske banker, JP Morgan og Bank of America, var oppgjørsmotparter i dollartransaksjoner for Danske Banks Estlandsvirksomhet.

Deutsche Bank henter inn noe av fallet tirsdag, og er sist omsatt for rundt 8,4 euro aksjen, ned 2,7 prosent fra børsslutt mandag. Aksjen ble tidligere tirsdag omsatt så lavt som til 8,054 euro, som er det laveste nivået på over fem år.

Deutsche Bank er ned rundt 47 prosent på Frankfurt-børsen så langt i 2018.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Tilbudstrend tok av i Norge i 2015. Fredag er det tid igjen
01:26
Publisert: