Det var kanskje ikke helt det han hadde sett for seg, toppsjef John Cryan. Han begynte i jobben som administrerende direktør i Deutsche Bank i 2015, og gikk rett på to strake år uten bonusutbetaling. 

Ifølge CNN Money kutter den tyske storbanken bonuspotten med 77 prosent til 500 milllioner euro for 2016, 4540 millioner kroner. Ledelsen avstår fra bonusutbetalinger, kommer det frem av storbankens årsrapport. 

Innrømmet feil strategi

Deutsche Bank varslet i begynnelsen av mars en massiv kapitalinnhenting og restrukturering av banken som vil koste to milliarder euro

- Det er en positiv dreining at vi at vi nå går til det modige steget å innrømme at vi gikk i feil retning, sa Cryan da han presenterte emisjonen for markedet. 

Betaler milliarder i bøter og forlik

Banken inngikk i desember i fjor et forlik med det amerikanske justisdepartementet etter salg av råtne boliglån i forkant av finanskrisen i 2008. Nå må de punge ut 59,3 milliarder kroner. 

Gjennom fjoråret har banken også vært etterforsket for å ha hvitvasket russiske penger. Tirsdag denne uken ble banken dømt til å betale 5,25 milliarder kroner for ulovlighetene.

Les også:Milliardbøter til Deutsche Bank for hvitvasking(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Fulgte neon-drømmen i Texas: - Nå har han noen av verdens største stjerner som kunder
Jeg har drømt om å bli kunstner siden jeg var liten gutt, forteller Todd Sanders. Tilfeldigheter brakte ham til Austin, og byens sjel inspirerte han til å følge drømmen.
03:55
Publisert: