Den totale omsetningen falt dermed fra 2,17 til 1,84 milliarder kroner i fjor, skriver Kampanje. Det er en nedgang på 15,4 prosent.

Konsernet kan derimot glede seg over et hyggelig driftsresultat på 162,4 millioner kroner i 2019. Året før ble det lagt fram et underskudd på 356 millioner kroner.

I årsrapporten varsler styret at overskuddet risikere å minske de kommende årene. Årsaken er en omdisponering av midler til digitale tjenester og at færre ser på lineær-TV.

– Vi har stått i en konstant omstilling gjennom de fem siste årene. Vi jobber systematisk for å styrke den digitale delen av virksomheten, og dette preger både rekrutteringene vi gjør og måten vi jobber på. Samtidig er vi opptatt av å levere verdi til våre norske annonsører. Det er en balanse vi opplever at vi har klart relativt godt, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland til Kampanje.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.